Neo Noir

Neo Noir er et dansk klesmerke som tilbyr moderne og sofistikerte klær til kvinner i alle aldre. Her er en liten guide til hvordan du som kvinne i byggbransjen, kan oppnå et sofistikert og profesjonelt utseende på jobb. Artikkelen presenterer stylingstips for å se profesjonell ut, samt hvilke høst-trender som kan brukes på jobb med klær fra Neo Noir sin høstkolleksjon.

Stylingstips for å oppnå et sofistikert utseende på arbeidsplassen

Når det gjelder å se profesjonell ut på jobb, er det viktig å velge klær som er både stilige og passende for arbeidsmiljøet. Her er noen stylingtips for å oppnå et sofistikert utseende:

– Velg klær som passer godt til nettopp din figur. Unngå klær som er for stramme eller for løse.

– Sats på klassiske plagg som blazere, skjorter og bukser i nøytrale farger som svart, hvit, grå, bruntoner og marineblå.

– Tilføy noen trendy elementer til antrekket ditt, som et par statement-sko, ørepynt eller en fargerik veske.

– Husk å holde deg varm dersom du er litt inn og ut av kontoret. Det beste trikset er å alltid ha et tynt lag ull innerst.

Høst-trender som kan brukes på jobb

Her er noen av de største høst-trendene i år som også kan brukes på jobb:

– Dress og matchende sett: Dressen, bestående av dressjakke og matchende dressbukse er i motebildet igjen. Dette er en klassiker som aldri riktig går av moten, men som likevel peaker fra tid til annen. I høst er denne helt riktig, gjerne som oversized, og du kan trygt bruke den på jobb. Også matchend sett bestående av bluse/overdel og bukse i samme farge og materiale har vært populært en stund, og dette passer utmerket på jobb på en mer avslappet dag.

– Trenchcoat: Trenchcoaten er på full innmarsj i motebildet nå i høst. Velger du en i ull-materiale og i en nude farge, kan du trygt bruke den både på jobb og til festligheter hele høsten. Til vinteren kan du ta en høyhalset strikkegenser under for å holde på varmen og samtidig se stilig ut.

– Skinn: Skinn er en annen stor trend denne høsten. Dersom du ikke vil bruke ekte skinn finnes det flere varianter av kunstig og vegansk skinn å velge mellom. Skjørt, kjoler, jakker og bukser i skinn er alle helt riktig i høst. Spesielt kan en mørkebrun skinnbukse trekkes frem for å brukes på jobb, gjerne kombinert med en krisp, hvit skjorte og høye boots.

Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg med å se profesjonell ut på jobb. Husk at det viktigste er å velge klær som får deg til å føle deg komfortabel, varm og selvsikker. Lykke til med å skape ditt eget sofistikerte arbeidsantrekk!