Topp opplevelser med fiskeburgere og tilbehør!

Fiskeburgere er en deilig og enkel måte å få i seg fisk på. Enten du er glad i tradisjonelle fiskekaker eller ønsker å prøve nye og spennende fiskeburgeroppskrifter, er det mange muligheter å utforske. I denne artikkelen vil vi gi deg noen inspirerende tips til hvordan du kan lage og servere fiskeburgere med herlig tilbehør.

Fiskeburger fra Rema 1000

Dersom du ønsker en rask og enkel løsning, er fiskeburgerne fra Rema 1000 et godt alternativ. Med sin gode smak og konsistens, kan du få en smakfull fiskeburger på kort tid. Server den i en myk hamburgerbolle med sprø salat, friske tomater og din favorittsaus for en komplett måltidsopplevelse.

Varier med tilbehør til fiskeburgeren

For å gi fiskeburgeren ekstra smak og spennende kombinasjoner, kan du eksperimentere med ulike typer tilbehør. Her er noen forslag:

 • Friske grønnsaker:Skiver av agurk, rødløk, eller avokado kan tilføre fiskeburgeren en ekstra friskhet. Disse kan enten serveres som tilbehør på siden eller toppes direkte i burgeren.
 • Dressing og sauser:En frisk og syrlig remulade, en kremet aioli eller en spicy sennepssaus kan være perfekt tilbehør til en fiskeburger. Prøv å lage din egen eller kjøp ferdige varianter for å enkelt tilføre smak.
 • Ost:Smeltet cheddar eller en mild hvitost kan legges på toppen av fiskeburgeren for å gi den en ekstra fyldig og smaksrik opplevelse.
 • Pitabrød:I stedet for tradisjonelle hamburgerboller kan du prøve å servere fiskeburgeren i et mykt og luftig pitabrød. Dette gir en spennende variasjon og en annerledes smaksopplevelse.

Lag dine egne fiskekakeburgere

Dersom du ønsker å lage dine egne fiskekakeburgere, er det mange oppskrifter å velge mellom. Du kan bruke ferdige fiskekaker fra butikken eller lage fiskekakene fra bunnen av. Her er en enkel oppskrift:

Ingredienser:

 • 500 g fiskefarse
 • 1 egg
 • 1 ss hvetemel
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts pepper
 • 1/2 ts tørket dill

Fremgangsmåte:

 1. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle
 2. Stek fiskekakeburgerne i litt olje på middels varme til de er gyldne og gjennomstekte
 3. Servér i hamburgerboller med ønsket tilbehør

Med denne oppskriften som utgangspunkt kan du eksperimentere med smakstilsetninger og krydder etter eget ønske. Prøv for eksempel å tilsette finhakket chili, revet ingefær eller friske urter som persille eller koriander.

Oppsummering

Fiskeburgere er et deilig og næringsrikt alternativ til tradisjonelle hamburgere. Enten du velger ferdiglagde fiskeburger fra Rema 1000 eller lager dine egne fiskekakeburgere, kan du variere smaken med spennende tilbehør og ulike serveringsmåter som pitabrød. Prøv deg frem med ulike kombinasjoner og ingredienser for å finne dine favorittopplevelser med fiskeburgere og tilbehør!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg kjøpe fiskeburger fra Rema 1000?

Du kan kjøpe fiskeburger fra Rema 1000 i deres lokale butikker.

Hvilket tilbehør passer til fiskeburger?

Noen gode tilbehør til fiskeburger er salat, avokado, rødløk og en dressing eller saus etter eget ønske.

Hvordan lager jeg en fiskekake burger?

For å lage en fiskekake burger, stek fiskekaken og server den i et burgerbrød med ønsket tilbehør.

Er det godt å ha fiskekaker i pitabrød?

Ja, fiskekaker i pitabrød kan være en deilig og annerledes måte å servere fiskekaker på.

Artiklen Topp opplevelser med fiskeburgere og tilbehør! har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 28 anmeldelser