Tips for Nisse Pranks

Nisser kan være rampete, og det finnes mange morsomme og uskyldige streker man kan spille på venner og familie. Her er noen tips for nissestreker som passer best for voksne:

 • 1. Pakk inn gaver som er vanskelig å åpne:Bruk masse teip, gavepapir som er nesten umulig å rive opp eller pakker som krever verktøy for å åpne. Sørg for å gi en ekstra utfordring når gavene skal pakkes opp!
 • 2. Bytt ut sukkertøy med grønnsaker:Fyll konfektesker eller godteposer med små grønnsaker som ser ut som sukkertøy. Dette vil garantert overraske og få frem noen reaksjoner!
 • 3. Omorganiser ting:Flytt rundt på ting i rommet eller bytt plass på møbler. Dette vil skape forvirring og få folk til å lure på hva som har skjedd.
 • 4. Send morsomme falske invitasjoner:Lag en morsom invitasjon til en fest eller arrangement som egentlig ikke finner sted. Se hvordan venner og familie reagerer på den falske informasjonen.
 • 5. Skjul nøklene:Ta med deg nøklene til noen du kjenner, og plasser dem et annet sted i huset uten at de merker det. Dette vil skape forvirring og leting.

Tips til rampenissen

Hvis du har en rampenisse på besøk i julestria, kan det være lurt å være forberedt på litt ekstra sprell. Her er noen tips til rampenissen:

 • 1. Surr inn toalettet med plastfolie:Fest plastfolie rundt toalettsetet. Når noen går på do, blir de garantert overrasket og får en morsom opplevelse.
 • 2. Tegn bart på bilder:Ta noen bilder på veggen og tegn morsomme bartekalkunstverk på bildene. Dette vil gi et morsomt preg på rommet.
 • 3. Bytt ut melken:Bytt ut melken med en annen type væske. Sørg for å finne noe som ligner melk, men som smaker helt annerledes. Dette vil overraske og skape forvirring under frokosten.
 • 4. Bytt ut sukkeret:Bytt ut sukkeret med salt. Dette vil gi en overraskende smak til kaffen eller teen som blir servert.
 • 5. Binde folk sammen:Mens alle sover, kan rampenissen binde sammen føttene til familiemedlemmer. Når de våkner opp, vil de bli overrasket og måtte jobbe sammen for å løse opp knutene.

Rampe nisse streker

Rampete nisser kan virkelig lage kaos hvor enn de er. Her er noen rampe nisse streker som kan være morsomme:

 • 1. Bytte om på sokker:Bytt om på sokkene til familiemedlemmer. De vil ikke merke det før de tar på seg sokkene, og det vil gi en morsom overraskelse.
 • 2. Skjul mobilen:Mens noen er distrahert, kan rampenissen ta med seg mobilen og legge den et annet sted i huset. Å lete etter mobilen vil være litt av en utfordring!
 • 3. Krøll sammen papirer:Gå rundt i huset og krøll sammen papirer som aviser og toalettpapir. Dette vil skape et kaotisk preg på rommet.
 • 4. Lager rot i kjøleskapet:Flytt rundt på matvarene i kjøleskapet eller bytt om på etikettene. Når noen skal lage mat, vil de bli overrasket over hva de finner.
 • 5. Skjul fjernkontrollen:Ta med deg fjernkontrollen og gjem den et sted der ingen finner den. Når folk vil skru på TV-en, vil de bli overrasket over at fjernkontrollen er borte!

“Nissestreker kan være morsomme og gi litt ekstra spenning i julestria. Husk å være respektfull og passe på at ingen blir skadet eller føler seg dårlig. Det er viktig å spre glede og latter i julen!” – Ukjent

Nissestrek Målgruppe
Pakk inn gaver som er vanskelig å åpne Voksne
Bytt ut sukkertøy med grønnsaker Voksne
Omorganiser ting Voksne
Send morsomme falske invitasjoner Voksne
Skjul nøklene Voksne
Surr inn toalettet med plastfolie Rampenissen
Tegn bart på bilder Rampenissen
Bytt ut melken Rampenissen
Bytt ut sukkeret Rampenissen
Binde folk sammen Rampenissen
Bytte om på sokker Rampe nisse
Skjul mobilen Rampe nisse
Krøll sammen papirer Rampe nisse
Lager rot i kjøleskapet Rampe nisse
Skjul fjernkontrollen Rampe nisse

Ofte stillede spørgsmål

Hva er nissestreker?

Nissestreker er morsomme og luringe handlinger som en rampenisse gjør for å spre glede og latter i juletiden.

Hva er rampenisse?

En rampenisse er en liten nissefigur som kommer til liv om natten og utfører mange morsomme og luringe handlinger.

Hvem kan gjøre nissestreker?

Alle kan gjøre nissestreker, både voksne og barn kan delta i dette morsomme juletrekket.

Kan du gi noen tips til nissestreker for voksne?

Selvfølgelig! Her er noen morsomme nissestreker som voksne kan gjøre: endre ringer på juletreet, bytte ut sukkeret i kjøkkenskapet med salt, eller bytte julegavene i forskjellige esker.

Har du tips til rampenissestreker?

Absolutt! Her er noen morsomme rampestreker rampenissen kan gjøre: pakke inn hele stuen i julepapir, bytte ut melken i kjøleskapet med farget vann eller bytte ut plakaten på soverommet med et morsomt bilde.

Hvordan kan man gjøre rampenissestreker enda morsommere?

For å gjøre rampenissestreker enda morsommere, kan du involvere hele familien ved å bli med på en daglig søken etter rampenissenens neste sprell.

Hva skal man gjøre hvis man blir offer for en nissestrek?

Hvis du blir offer for en nissestrek, er det viktig å ta det med humor og glede deg over kreativiteten rampenissen viser.

Hva er noen kjente nissestreker?

Noen kjente nissestreker inkluderer innpakking av møbler i soverommet med gavepapir, sellopp teip på doruller eller å bytte om på høyre og venstre sko i skoskapet.

Finnes det noen grenser for nissestreker?

Ja, det er viktig å huske på å ikke gjøre skadelige handlinger eller ødeleggelser med nissestreker. Hold dem morsomme og uskyldige!

Hva er det beste med å gjøre nissestreker?

Det beste med å gjøre nissestreker er at det sprer glede og latter i juletiden, og skaper gode minner for familie og venner.

Artiklen Tips for Nisse Pranks har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 26 anmeldelser