Sminkespeil ikea

Sminkespeil og forstørrelsesspeil – IKEA

Sminkespeil – IKEA

Vi kaller dem dekorative speil, men de er veldig praktiske også. Du skal tross alt bruke dem hver dag. På den måten er speil litt som klokker.

Sminkespeil

Speil med lys – IKEA

Speil med lys – IKEA

Store speil. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du …

Speil med lys

Speil – Stort utvalg av store speil, små speil og runde speil

Speil – Stort utvalg av store speil, små speil og runde speil – IKEA

Vi kan vel være enige om at det er vanskelig å sminke seg uten et speil og godt lys. Derfor er et sminkespeil med innebygd belysning det første du trenger, …

Hos IKEA finner du speil i alle størrelser, farger og fasonger. Sjekk ut våre speil til vegg, sølvspeil, speil uten ramme og mange andre typer speil på IKEA.no.

Dekorative speil – IKEA

Dekorative speil – IKEA

Dekorative speil

KAITUM Speil med integrert belysning, batteridrevet, 20 cm

KAITUM Speil med integrert belysning, batteridrevet, 20 cm – IKEA

KAITUM Speil med integrert belysning, batteridrevet, 20 cm Et helt vanlig speil? Ikke i det hele tatt. Dette har ei lampe rundt kanten som gjør det lett å sminke seg, gre håret, sette i kontaktlinser eller barbere seg med perfekte resultater.

Speil til badet – Baderomsspeil med lys og speilskap – IKEA

Speil til badet – Baderomsspeil med lys og speilskap – IKEA

Vi har et rikt utvalg av speil til bad. Hos IKEA finner du baderomsspeil med lys, runde speil til badet, baderomsspeil med hylle og mye mer. Se IKEA.no.

Store speil – IKEA

Store speil – IKEA

Store speil

Inspirasjon til sminkebord – IKEA

Med et sminkebord i nærheten av badet går det litt kjappere å gjøre seg i stand. Ta en titt på disse åtte ideene og finn et sminkebord som passer for deg. Handle på IKEA.no i dag.

STORJORM Speil med integrert belysning, hvit, 80×60 cm

STORJORM Speil med integrert belysning, hvit, 80×60 cm – IKEA

STORJORM Speil med integrert belysning, hvit, 80×60 cm. LED-lyskilden bruker cirka 85 % mindre energi og varer 20 ganger lenger enn glødepærer. Gir et spredt lys, godt for å lyse opp større områder på badet.

Keywords: sminkespeil ikea, ikea sminkespeil