Rund hylle ikea

HEDEKAS Utstillingshylle, rundt/bambus, 40 cm – IKEA

Treff på 242 produkter · MOSSLANDA Bildehylle, 115 cm · LINDÅSEN Utstillingshylle, 75 cm · LACK Vegghylle, 110×26 cm · EKET Veggmontert hylle, 35x25x35 cm.

HEDEKAS Utstillingshylle, rundt/bambus, 40 cm Laget av bambus, som er et lettstelt og slitesterkt naturmateriale.

Vegghyller, hylleknekter og hylleplater – IKEA

Vegghyller, hylleknekter og hylleplater – IKEA

Se vårt lekre utvalg av rimelige vegghyller. Skap den perfekte oppbevaringsløsningen for rommet ditt på en enkel måte med en hylle.

Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater. Bestill en ny hylle hjem på IKEA.no.

Vegghyller – Stort utvalg hyller – IKEA

Vegghyller – Stort utvalg hyller – IKEA

26. feb. 2022 — Hyller og oppbevaring som fyller enhver krik og krok. Det går vel knapt an å få for mye oppbevaring hjemme. Og for hvert eneste …

Se vårt lekre utvalg av rimelige vegghyller. Skap den perfekte oppbevaringsløsningen for rommet ditt på en enkel måte med en hylle. Handle hyller online eller i butikk.

Bokhyller og hyllesystem – IKEA

Bokhyller og hyllesystem – IKEA

26. feb. 2022 — Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk.

Bokhyller og hyllesystem

Hyllesystem – Hyller med plass til alt mulig – IKEA

Hyllesystem – Hyller med plass til alt mulig – IKEA

Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk. Finn oppbevaringen for deg på IKEA.no.

EKBY ALEX Hylle med skuffer, hvit, 119×29 cm – IKEA

EKBY ALEX Hylle med skuffer, hvit, 119×29 cm. EKBY ALEX lar deg ha favorittingene dine synlig på den åpne hylla og bruke skuffene til å gjemme bort ting du trenger å ha for hånden. Uttrekksstopp hindrer at skuffene kan trekkes for langt ut.

EKET Veggmontert hylle, mørk grå, 35x25x35 cm – IKEA

EKET Veggmontert hylle, mørk grå, 35x25x35 cm Denne smarte, lille kuben er alltid klar til å gjøre en innsats, enten det er for oppbevaring, utstilling eller et sted å tømme lommene. Gå for en farge som skiller seg ut, eller hold det nedtonet.

EKET Veggmontert hylle med 4 rom, hvit, 70x35x70 cm

EKET Veggmontert hylle med 4 rom, hvit, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Veggmontert hylle med 4 rom, hvit, 70x35x70 cm Dette smarte EKET-skapet er alltid klart til å gjøre en innsats, enten det er for oppbevaring, holde orden eller et sted å tømme lommene. Gå for en farge som skiller seg ut, eller hold det nedtonet.

RÅGRUND Hylle, bambus, 33 cm – IKEA

RÅGRUND Hylle, bambus, 33 cm. Perfekt i et lite baderom. Bambus er et slitesterkt naturmateriale.

Keywords: rund hylle ikea