Møt den sprøhemmende smaken av Panko hos REMA 1000

Pankoer en japansk form for brødsmuler som er blitt stadig mer populær i vestlig matlaging. Og nå kan du finne den sprøhemmende smaken av Panko hos REMA 1000. Dette allsidige produktet har raskt blitt en favoritt blant hjemmekokker over hele verden. Les videre for å oppdage flere måter du kan bruke Panko i din matlaging.

En ny dimensjon til dine favorittretter

Med sin lette og sprø konsistens, kan Panko heve dine favorittretter til neste nivå. Enten du vil lage sprø skorpe på fisk eller kylling, gi ekstra crunch til gratenger eller legge til en teksturrik topping på supper og salater, vil Panko være ditt hemmelige våpen i kjøkkenet.

Pankobrødsmuler hos REMA 1000

REMA 1000 tilbyr nå pankobrødsmuler som en del av sitt sortiment. Med REMA 1000s pankobrødsmuler kan du enkelt tilføre dine retter den autentiske smaken og konsistensen som Panko er kjent for. Bruk dem til å lage deilige retter som tempura, schnitzel eller ovnsbakte grønnsaker.

Gjør dine retter glutenfrie

For de som ønsker et glutenfritt alternativ, tilbyr REMA 1000 også pankobrødsmuler uten gluten. Dette åpner en hel verden av muligheter for de med glutenintoleranse eller andre glutenbegrensninger. Nå kan alle nyte den herlige smaken og sprøheten til Panko i sine retter.

Få mest ut av din pankobrødsmuler

Her er noen tips for å få mest mulig ut av dine pankobrødsmuler:

  • Prøv å blande Panko med andre krydder eller urter for å gi dine retter enda mer smak.
  • For ekstra sprøhet, stek Panko i litt smør eller olje før bruk.
  • Prøv å bruke Panko som panering på sjømat, stekte grønnsaker eller som en topping på ostegratinerende retter.

Kjøp Panko hos REMA 1000

Panko kan være et fantastisk tillegg til ditt kjøkkenutstyr. Så hvorfor ikke prøve Panko i din neste oppskrift? Besøk ditt nærmeste REMA 1000 supermarked for å oppleve den sprøhemmende smaken av Panko selv. Med REMA 1000s utvalg av pankobrødsmuler kan du utforske en verden av spennende smaker og teksturer.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er panko, og hvor kan jeg kjøpe det?

Panko er en type japansk brødrasp som brukes til å gi crispy tekstur til matretter som fisk, kylling eller grønnsaker. Du kan kjøpe panko på REMA 1000.

Hvilke andre bruker kan jeg ha for panko?

Panko kan brukes som alternativ til vanlig brødrasp for å gi ekstra crispyhet og tekstur til retter som gratenger, fiskekaker eller til og med som panering på scampi.

Hvilke egenskaper gjør panko forskjellig fra vanlig brødrasp?

Panko har en løs og luftig konsistens sammenlignet med vanlig brødrasp, noe som gjør at det blir ekstra sprøtt etter steking eller fritering.

Er panko glutenfritt?

Nei, de fleste panko-merkene inneholder hvete og er derfor ikke glutenfrie.

Hvordan oppbevarer jeg panko for å holde det ferskt?

For å holde panko ferskt, bør du oppbevare det i en tett forseglet beholder på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys.

Kan jeg bruke panko til å lage hjemmelaget nuggets?

Ja, panko er perfekt å bruke som panering til hjemmelagde nuggets da det gir en ekstra crispy overflate.

Hva er fordelen med å kjøpe panko hos REMA 1000?

Hos REMA 1000 får du kvalitetspanko til en rimelig pris, noe som gjør det enkelt for deg å eksperimentere med nye oppskrifter og retter.

Er det andre alternativer til panko?

Hvis du ikke har panko tilgjengelig, kan du prøve å bruke knuste cornflakes, tørre brødsmuler eller malte nøtter som erstatning.

Hvordan kan jeg bruke panko til å lage glutenfrie retter?

Hvis du trenger å tilberede glutenfrie retter, kan du prøve å erstatte panko med revet parmesan, mandelmel eller glutenfrie brødsmuler.

Har REMA 1000 andre spennende matvarer og ingredienser tilgjengelig?

Absolutt! REMA 1000 tilbyr et bredt utvalg av matvarer og ingredienser, alt fra ferske råvarer til spennende internasjonale produkter. Ta en titt i butikken og bli inspirert!

Artiklen Møt den sprøhemmende smaken av Panko hos REMA 1000 har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 17 anmeldelser