Møllkuler clas ohlson

Felle for møll, 2-pakning – Clas Ohlson

Har du møll i spiskammerset? · Sørg for å være på den sikre siden. · Hvis det er møll der vil fellen lokke dem til seg. · Varer i hele 6-8 uker!

Silvalure felle for klesmøll – Clas Ohlson

Fluer, mygg, maur og mus – listen over uønskede skadedyr kan være lang. Vi har et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å bekjempe disse. Produkter …

Silvalure felle for møll i næringsmidler – Clas Ohlson

Silvalure fluefelle til vinduer Er du lei irriterende fluer?. Fluefellen til vinduer er giftfri og effektiv. Fes…. 49,90.

Musefeller og annen skadedyrbekjempelse – Clas Ohlson

Jeg kjøpte verken møllkuler eller fryste klær- kjøpte elektrisk “tennisrackert” til 100 kr. Jula, Claes Ohlson osv har slike.

SILVALURE – Clas Ohlson

SILVALURE | Clas Ohlson

8. okt. 2016 — Både naftalen (møllkuler) og diklorbenzen er helseskadelig. … jeg det meste av garnet mitt i lukkede plastbokser fra Clas Ohlson.

Hvordan få vekk møll? – Hus og hage – Kvinneguiden Forum

Klesposer kan kjøpes på Clas Ohlson og andre steder, men sørg for at de er helt tette. Et gammelt triks er å bruke møllkuler av cedertre.

Unngå møll i garnet – Hjertebank

Unngå møll i garnet– Hjertebank

Klesmøllen kan gjøre stor skade på klær av ull, men også garn er utsatt. Tidligere ble alt norsk garn møllbehandlet, men strengere regler har ført til at tekstilindustrien har måttet redusere bruken av miljøgifter. Både naftalen (møllkuler) og diklorbenzen er helseskadelig. Men det finnes heldigvis råd. Det er larvene

Det er vår! 3 tips for nedpakking av vintertøy ❄️ Du finner …

Verksgata borettslag: Møll

Keywords: møllkuler clas ohlson