Lego ikea

Et samarbeid mellom IKEA® og LEGO

Et samarbeid mellom IKEA® og LEGO® – IKEA

LEGO konsernet og IKEA® har slått seg sammen for å skape BYGGLEK, den perfekte oppbevarings- og utstillingsløsningen for LEGO® klosser.

Med løsningene for oppbevaring av leker i BYGGLEK-kolleksjonen og et LEGO-startsett spesielt for IKEA får barna en helt ny lekearena. Les mer på IKEA.no

BYGGLEK LEGO®-sett, 201 klosser, flere farger – IKEA

27. aug. 2020 — Lek, vis frem og lek litt til: IKEA® og LEGO Group introduserer BYGGLEK – en kreativ løsning som handler om både lek og oppbevaring.

BYGGLEK LEGO®-sett, 201 klosser, flere farger Vi føler at lek gjør hjemmet og verden bedre. Derfor har vi laget BYGGLEK – for å gjøre det enkelt å leke og være kreativ, hver dag.

BYGGLEK LEGO® boks med lokk, 35x26x12 cm – IKEA

BYGGLEK LEGO® boks med lokk, 35x26x12 cm Vi mener at lek gjør både hjemmet og verden til et bedre sted. Derfor har vi laget BYGGLEK sammen, bokser og klosser som gjør det enkelt å leke hver eneste dag.

BYGGLEK LEGO® boks med lokk, 3 stk., hvit – IKEA

BYGGLEK LEGO® boks med lokk, 3 stk., hvit Vi mener at lek gjør både hjemmet og verden til et bedre sted. Derfor har vi laget BYGGLEK sammen, bokser og klosser som gjør det enkelt å leke hver eneste dag.

BYGGLEK LEGO® boks med lokk, hvit, 26x18x12 cm – IKEA

BYGGLEK LEGO® boks med lokk, hvit, 26x18x12 cm Vi mener at lek gjør både hjemmet og verden til et bedre sted. Derfor har vi laget BYGGLEK sammen, bokser og klosser som gjør det enkelt å leke hver eneste dag.

BYGGLEK 201-piece LEGO® brick set, mixed colours – IKEA

BYGGLEK 201-piece LEGO® brick set, mixed colours We feel that play makes the home and the world better. That’s why we’ve created BYGGLEK – to make it easy to play and be creative, every day.

Oppbevar LEGO® klosser med BYGGLEK – IKEA

The LEGO Group & IKEA® – Oppbevar LEGO® klosser med BYGGLEK | Offisiell LEGO® side | Offisielle LEGO® Shop NO

LEGO konsernet og IKEA® har slått seg sammen for å skape BYGGLEK, den perfekte oppbevarings- og utstillingsløsningen for LEGO® klosser. BYGGLEK gir også en flott plass til å leke!

IKEA + LEGO – NTB Kommunikasjon

IKEA + LEGO | IKEA

Lek, vis frem og lek litt til: IKEA® og LEGO Group introduserer BYGGLEK – en kreativ løsning som handler om både lek og oppbevaring. IKEA of Sweden AB og LEGO Group avdekker i dag det etterlengtede utfallet av samarbeidet. De to selskapene har slått seg sammen for å skape en leken oppbevaringsløsning som heter BYGGLEK. Den nye BYGGLEK tar sikte på å oppmuntre til lek og gjøre oppbevaring mer moro i hjemmet, og består av en rekke bokser med LEGO®-knotter og et spesielt sett av LEGO®-klosser. BYGGLEK-kolleksjonen blir solgt på IKEA-varehus og IKEA.no fra 6. oktober.

LEGO og Ikea » BrikkeFrue.no

LEGO og Ikea? Ja, du leste riktig 🙂 LEGO og Ikea har startet et samarbeid og i det er nå LEGO å finne på Ikea butikkene. Bygglek kalles LEGO serien hos Ikea.

Keywords: lego ikea, ikea lego