Ikea strandmon

STRANDMON Ørelappstol, Nordvalla mørk grå – IKEA

STRANDMON Ørelappstol, Nordvalla mørk grå. Vi har frisket opp en gammel favoritt. Denne stolen hadde vi i sortimentet på 50-tallet.

STRANDMON-serien – IKEA

STRANDMON-serien – IKEA

STRANDMON-serien

STRANDMON – en tidløs favoritt – IKEA

STRANDMON er en behagelig lenestol som det er lett å slappe i fordi den høye ryggen gir ekstra støtte til nakken. Kombinert med med fotskammel får du enda bedre sittekomfort, og med 10 års garanti kan du slappe av i trygg visshet om at kvaliteten også er på topp.

STRANDMON Hvilestol, Nordvalla mørk grå – IKEA

STRANDMON Hvilestol, Nordvalla mørk grå. Du kan virkelig slappe komfortabelt av fordi den høye ryggen på denne stolen gir ekstra støtte til nakken din. 10 års garanti.

STRANDMON Ørelappstol, Skiftebo gul – IKEA

STRANDMON Ørelappstol, Skiftebo gul. Vi har frisket opp en gammel favoritt. Denne stolen hadde vi i sortimentet på 50-tallet.

STRANDMON Ørelappstol, Djuparp mørk grønn – IKEA

STRANDMON Ørelappstol, Djuparp mørk grønn. Du kan virkelig slappe komfortabelt av fordi den høye ryggen på denne stolen gir ekstra støtte til nakken din. DJUPARP trekk er laget av fløyel som, gjennom en tradisjonell veveteknikk, gir stoffet en varm, dyp farge og en myk overflate med en tykk lugg og lys, reflekterende glans.

STRANDMON Barnestol, Vissle grå – IKEA

STRANDMON Barnestol, Vissle grå Barn blir stolte og glade når de kan gjøre akkurat som de voksne. Derfor har vi laget en liten barneversjon av den populære lenestolen STRANDMON. Nå kan dere sitte og slappe av sammen, side om side.

STRANDMON Ørelappstol, Järstad brun – IKEA

STRANDMON Ørelappstol, Järstad brun STRANDMON ørelappstol er en klassiker i sortimentet vårt. En tradisjonell stil med antikkmønser på stoffet som gir et eldet inntrykk, kombinert med moderne komfort. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

STRANDMON Stol og fotskammel, Skiftebo gul – IKEA

STRANDMON Stol og fotskammel, Skiftebo gul STRANDMON har et tidløst utseende med moderne komfort for mange koselige øyeblikk. Ørelappstolen gir en myk omfavnende følelse, og fotskammelen er fin å hvile føttene på – eller bruke som ekstra sitteplass for gjestene.

Keywords: ikea strandmon, strandmon ikea