Ikea servietter

Servietter – IKEA

Servietter – IKEA

Treff på 28 produkter · FANTASTISK Papirservietter, 40×40 cm · MOTTAGA Papirservietter, 38×38 cm · VARMBLIXT Papirservietter, 24×24 cm · SVARTSENAP Serviett, 35×35 …

Servietter

Servietter og serviettholdere – Til hverdag og fest – IKEA

Servietter og serviettholdere – Til hverdag og fest – IKEA

Servietter er både praktiske og dekorative. På IKEA finner du et stort utvalg av servietter, enten du trenger servietter til daglig eller til selskap.

FANTASTISK Papirservietter, hvit, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, hvit, 40×40 cm Det er helt greit å søle! FANTASTISK servietter er laget av 3 lag papir og absorberer raskt. Velg den perfekte fargen til bordsettingen, og hvis du kjøper inn litt ekstra, har du alltid servietter på lur.

MOTTAGA Papirservietter, svart, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Papirservietter, svart – IKEA

MOTTAGA Papirservietter, svart. Har en papirkvalitet som ser ut og føles som tøyservietter.

FANTASTISK Papirservietter, gul, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, gul – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, gul. Det er helt greit å søle! FANTASTISK servietter er laget av 3 lag papir og absorberer raskt. Velg den perfekte fargen til bordsettingen, og hvis du kjøper inn litt ekstra, har du alltid servietter på lur.

FANTASTISK Papirservietter, turkis, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, turkis – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, turkis. Det er helt greit å søle! FANTASTISK servietter er laget av 3 lag papir og absorberer raskt. Velg den perfekte fargen til bordsettingen, og hvis du kjøper inn litt ekstra, har du alltid servietter på lur.

MOTTAGA Papirservietter, hvit, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Papirservietter, hvit – IKEA

MOTTAGA Papirservietter, hvit. Har en papirkvalitet som ser ut og føles som tøyservietter. Du får ei lomme til bestikk i servietten når du bretter den.

FANTASTISK Papirservietter, mellomgrønn, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, mellomgrønn – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, mellomgrønn. Det er helt greit å søle! FANTASTISK servietter er laget av 3 lag papir og absorberer raskt. Velg den perfekte fargen til bordsettingen, og hvis du kjøper inn litt ekstra, har du alltid servietter på lur.

FANTASTISK Papirservietter, rød, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Papirservietter, rød, 40×40 cm Det er helt greit å søle! FANTASTISK servietter er laget av 3 lag papir og absorberer raskt. Velg den perfekte fargen til bordsettingen, og hvis du kjøper inn litt ekstra, har du alltid servietter på lur.

Keywords: ikea servietter