Ikea kurv

Kurver – Rottingkurv, trekurv og kurv i metall – IKEA

Kurver – Rottingkurv, trekurv og kurv i metall – IKEA

Vi har kurver i mange forskjellige stiler og materialer. Se våre metallkurver for kjøkkenet, kurver i naturmaterialer for stua og trekurver som kan brukes …

Vi har kurver i mange forskjellige stiler og materialer. Se våre metallkurver for kjøkkenet, kurver i naturmaterialer for stua og trekurver som kan brukes på badet.

Bokser, esker og kurver – Alt av småoppbevaring – IKEA

Bokser, esker og kurver – Alt av småoppbevaring – IKEA

Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller.

Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. Se IKEA.no.

BYHOLMA Kurv, grå, 25x29x15 cm – IKEA

Bokser, esker og kurver for barn. Med barn hoper det seg gjerne opp med ting som klosser, tegninger og skjell fra stranda. Heldigvis kan du lagre alt på ett …

BYHOLMA Kurv, grå, 25x29x15 cm. Kurven er håndflettet, og hver kurv er derfor unik.

BRANÄS Kurv, rotting, 32x34x32 cm – IKEA

Baderomsbokser, -esker og kurver. Med bokser og kurver på badet kan du bruke mer tid på deg selv og mindre tid på å lete etter …

BRANÄS Kurv, rotting, 32x34x32 cm. Den håndvevde rottingen gir hver kurv et eget og naturlig uttrykk. Denne stabile kurven kan brukes til mange ting og er tilpasset målene til KALLAX hyllesystem, hvor den gir et unikt uttrykk og en praktisk funksjon.

Bokser, esker og kurver for barn – IKEA

Bokser, esker og kurver – IKEA

Med beholdere som passer til det du skal oppbevare er du på god vei mot et ryddigere hjem. Her finner du mange nye, stilige bokser, kurver og annet.

Bokser, esker og kurver

Skap- og skuffeinnredning – IKEA

Skap- og skuffeinnredning – IKEA

Skap- og skuffeinnredning

Småoppbevaring – IKEA

Småoppbevaring – IKEA

Småoppbevaring

TÄTING Kurv, vannhyasint/natur, 35x25x25 cm – IKEA

TÄTING Kurv, vannhyasint/natur, 35x25x25 cm Denne dekorative kurven laget av vannhyasint og rotting er flettet av dyktige håndverkere. Den er tilpasset BILLY bokhylle, men blir et dekorativt innslag uansett hvor du setter den. Ideell i BILLY bokhylle (dybde 28 cm) og BESTÅ oppbevaring (dybde 40 cm).

BRANÄS Kurv, hvit, 32x34x32 cm – IKEA

BRANÄS Kurv, hvit, 32x34x32 cm. Den håndvevde rottingen gir hver kurv et eget og naturlig uttrykk. Denne stabile kurven kan brukes til mange ting og er tilpasset målene til KALLAX hyllesystem, hvor den gir et unikt uttrykk og en praktisk funksjon.

Keywords: ikea kurv, ikea kurve, kurv ikea, vedkurv ikea, flettet kurv ikea, ikea vedkurv