Ikea klippan sofa

KLIPPAN 2-seters sofa, Vissle grå – IKEA

Flere alternativerKLIPPAN. Trekk til 2-seters sofa, grå. KLIPPAN Trekk til 2-seters sofa, lys blå. KLIPPAN Trekk til 2-seters sofa, Kabusa mørk grå

KLIPPAN 2-seters sofa, Vissle grå Vi lanserte KLIPPAN sofa på 80-tallet og den er fortsatt en favoritt. Den er komfortabel, passer nesten overalt og du har flere trekk å velg blant. En moderne og tidløs klassiker! Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin.

KLIPPAN 2-seters sofa, Vissle gulgrønn – IKEA

KLIPPAN 2-seters sofa, Vissle gulgrønn Vi lanserte KLIPPAN sofa på 80-tallet og den er fortsatt en favoritt. Den er komfortabel, passer nesten overalt og du har flere trekk å velg blant. En moderne og tidløs klassiker! Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin.

KLIPPAN 2-seters sofa, Bomstad svart – IKEA

KLIPPAN 2-seters sofa, Bomstad svart. Vi lanserte KLIPPAN sofa på 80-tallet og den er fortsatt en favoritt. Den er komfortabel, passer nesten overalt og du har flere trekk å velg blant.

KLIPPAN sofatrekk – IKEA

KLIPPAN – IKEA

KLIPPAN

KLIPPAN 2-seters sofa, Kabusa mørk grå – IKEA

KLIPPAN 2-seters sofa, Kabusa mørk grå Vi lanserte KLIPPAN sofa på 80-tallet og den er fortsatt en favoritt. Den er komfortabel, passer nesten overalt og du har flere trekk å velg blant. En moderne og tidløs klassiker! Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin.

KLIPPAN-serien – IKEA

KLIPPAN-serien – IKEA

KLIPPAN-serien

KLIPPAN Stamme, 2-seters sofa, hvitstopp – IKEA

KLIPPAN Stamme, 2-seters sofa, hvitstopp Med ekstra trekk er det enkelt å fornye sofaen og rommet. Med ekstra trekk er det enkelt å fornye sofaen og rommet. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

KLIPPAN Trekk til 2-seters sofa, Vissle grå – IKEA

KLIPPAN Trekk til 2-seters sofa, Vissle grå. Dette trekket er laget av VESSLE tekstil i polyester, som er dopefarget. Det er et holdbart materiale som er glattvevd og med en fin totonet effekt.

KLIPPAN 2-seters sofa, Lys blå – IKEA

KLIPPAN 2-seters sofa, Lys blå Ved å bruke 40 % resirkulert denim i KLIPPAN sofatrekk, har vi spart 27 000 liter vann og redusert karbonavtrykket vårt med 67 % – per trekk! Tenk hvilken forskjell 2 par brukte jeans kan gjøre. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

Keywords: ikea klippan sofa