Ikea hytte

En fjellhytte med plass til mange – IKEA

Å ha gode oppbevaringsløsninger på hytta er viktig for å finne roen. Spesielt om du venter gjester på hytta. Se hvordan denne sommerhytta i Skjeberg bugner …

Med smarte oppbevaringsløsninger og møbler som har plass til mange, kan du samle familie og venner på hytta. Vi gir deg noen gode tips til hvordan dere kan være mange, uten at det behøver å gå på bekostning av hygge og komfort.

Smart oppbevaring til på hytta – IKEA

Her finner du inspirasjon til alle rom i hjemmet ditt, det være seg stuen, soverommet, baderom, vaskerom, barnerom, garasjen, boden, entreen eller …

I hyttas hjerterom, kjøkken og stue, er det lurt å ha gode oppbevaringsløsninger så det ikke blir rotete. Da kan du slappe av og nyte tiden på hytta. Bli med inn i denne vinterhytta, og kanskje du blir inspirert?

En hytte med gode oppbevaringsløsninger – IKEA

Det er høysesong for hyttekos, og skuldrene senkes enda mer når oppbevaringen sitter som hånd i (ski)hanske. Se hvordan de har løst det her på denne fjellhytta.

Å ha gode oppbevaringsløsninger på hytta er viktig for å finne roen. Spesielt om du venter gjester på hytta. Se hvordan denne sommerhytta i Skjeberg bugner av smarte løsninger, innredet i delikate farger.

Sov godt på hytta med gode oppbevaringsløsninger – IKEA

Smarte oppbevaringsløsninger på hyttesoverommet – IKEA

Hyttesesongen er her og det er virkelig vakkert på fjellet nå. Innred hytta med tekstiler som luner, så du kan skru ned temperaturen i hytta et par grader, …

Vi har besøkt en vinterhytte med smarte løsninger til soverommet. Bli inspirert og få tips til hvordan du kan utnytte plassen og få det ryddig på hytta di.

Inspirasjon til alle rom – IKEA

Her finner du inspirasjon til alle rom i hjemmet ditt, det være seg stuen, soverommet, baderom, vaskerom, barnerom, garasjen, boden, entreen eller spisestuen. La deg inspirere til både små og store oppgraderinger.

Smarte løsninger til ski og klær på hytta – IKEA

Oppbevaring i gang og bod på hytta – IKEA

På hytta har vi ofte masse utstyr, klær og sko som skal ha en plass. En organisert, ryddig gang på hytta er ikke umulig. Se hvordan vi har oppbevart alt fra klær til ski på denne fjellhytta, og kanskje du blir inspirert?

Hytteinteriør – hyttemøbler til sommer- og fjellhytta – IKEA

Er du ute etter nytt interiør på hytta? Ta en titt på vår hytteinspirasjon og finn ideer og passende produkter til hytta di. Besøk IKEA og finn dine neste hyttemøbler.

Hyttebesøk: høst på Norefjell – IKEA

Bli inspirert av denne hytta i skandinavisk stil. Hytta har blitt klargjort for høsten med farger i jordtoner og elementer fra naturen. Få inspirasjon til både borddekking på hytta, kosekrok på hytta, og soverom på hytta.

Forny hytta med farger og tekstiler – IKEA

Forny hytta med tekstiler – IKEA

Vi gir deg tips og inspirasjon til hvordan du kan fornye hytta di med tekstiler, enten du har hytte til havs, i skogen eller til fjells. Om du ønsker en enkel forandring, kan tekstiler være en super løsning!

Keywords: ikea hytte