Ikea dørslag

Sil og dørslag – IKEA

Sil og dørslag – IKEA

Trenger du dørslag når du skal helle vann av pasta og grønnsaker eller en sil til baking? IKEA har siler og dørslag forskjellige størrelser og av både plast …

Trenger du dørslag når du skal helle vann av pasta og grønnsaker eller en sil til baking? IKEA har siler og dørslag forskjellige størrelser og av både plast og metall

IDEALISK Dørslag, rustfritt stål – IKEA

IDEALISK Dørslag, rustfritt stål.

KLOCKREN Dørslag, 5.0 l – IKEA

KLOCKREN Dørslag, 5.0 l Fungerer som dampinnsats (halvåpen) og pastainnsats (helt åpen) i de fleste 3–5 liters kasseroller. Dørslaget kan ha tre forskjellige høyder. Lett å oppbevare når den ikke brukes, siden den er sammenleggbar. En stabil bunnkant gjør at dørslaget står stødig.

IDEALISK Dørslag, rustfritt stål, svart – IKEA

IDEALISK Dørslag, rustfritt stål, svart. Kan tilpasses de fleste kummer siden håndtakene kan justeres. Plasten på håndtakene gjør at dørslaget hviler sikkert på oppvaskkummens kanter.

NORRSJÖN Dørslag, rustfritt stål – IKEA

NORRSJÖN Dørslag, rustfritt stål. Dette flerfunksjonelle, rektangulære dørslaget er designet for å passe perfekt til NORRSJÖN oppvaskkum. Det kombinerer stil med kvalitet og funksjon.

KLOCKREN Dørslag, 2.0 l – IKEA

KLOCKREN Dørslag, 2.0 l Laget av rustfritt stål som er slitesterkt og enkelt å rengjøre.

GEMAK Dørslag, offwhite – IKEA

GEMAK Dørslag, offwhite.

KLOCKREN Dørslag, 3.0 l – IKEA

KLOCKREN Dørslag, 3.0 l Fungerer som dampinnsats (halvåpen) og pastainnsats (helt åpen) i de fleste 3–5 liters kasseroller. Dørslaget kan ha tre forskjellige høyder. Lett å oppbevare når den ikke brukes, siden den er sammenleggbar. En stabil bunnkant gjør at dørslaget står stødig.

UPPFYLLD Dørslag, klargrønn, 24 cm – IKEA

UPPFYLLD Dørslag, klargrønn, 24 cm Stort, robust og lett å løfte. Dette dørslaget med håndtak på sidene er perfekt når du skal helle vannet ut av den store pastagryta eller skylle noen liter nyplukkede jordbær. En stabil bunnkant gjør at dørslaget står stødig.

Keywords: ikea dørslag