Ikea blandebatteri

Blandebatteri til kjøkken – 10 års garanti – IKEA

Blandebatteri til kjøkken – 10 års garanti – IKEA

Sjekk ut våre flotte kjøkkenkraner på IKEA.no. Vi har kjøkkenarmatur med hånddusj og blandebatteri med vannstengeventil i ulike farger og fasonger.

Blandebatterier – IKEA

Blandebatterier – IKEA

Blandebatteriene våre fås i flere stiler og setter prikken over i-en på baderomsinnredningen, i tillegg til at de hjelper deg å spare penger.

Blandebatterier

Blandebatterier og oppvaskkummer – IKEA

Blandebatterier og oppvaskkummer – IKEA

Bytter ut blandebatteriet med et av våre blandebatterier med luftblander, kan du redusere vannforbruket med opptil 40%. Anbefalt til deg.

Blandebatterier og oppvaskkummer

Blandebatteri til badet – IKEA

Blandebatteri til badet – IKEA

Hos oss finner du baderomskran til baderom, vannlås og bunnventil. Vi har blandebatteri i forskjellige størrelser, fasonger og stiler, i farger som messing og rustfritt stål.

LAGAN Blandebatteri til kjøkken, 1 greps, forkrommet – IKEA

LAGAN Blandebatteri til kjøkken, 1 greps, forkrommet. Dette blandebatteriet hjelper deg å bruke mindre vann, og strøm, slik at du i tillegg kan få lavere regninger. Kvaliteten er garantert å vare gjennom mange år med fylling, vasking og skylling.

VIMMERN Blandebatteri med dusj, til kjøkken, rustfritt …

VIMMERN Blandebatteri med dusj, til kjøkken, rustfritt stålfarge – IKEA

VIMMERN Blandebatteri med dusj, til kjøkken, rustfritt stålfarge. Dette blandebatteriet hjelper deg å bruke mindre vann, og strøm, slik at du også kan få lavere regninger. Hånddusjen er praktisk når du skal vaske grønnsaker, og kvaliteten er garantert å vare gjennom mange år med vasking og skylling.

Blandebatteri til dusj på baderommet – IKEA

Blandebatteri til dusj på baderommet – IKEA

Trygge SINTEF- sertifiserte blandebatteri med 10 års garanti til baderommet. Se utvalget på IKEA.no

INSJÖN Blandebatteri, kjøkken, med sensor, forkrommet

INSJÖN Blandebatteri, kjøkken, med sensor, forkrommet – IKEA

INSJÖN Blandebatteri, kjøkken, med sensor, forkrommet. Du skrur på vannet med en liten håndbevegelse ved siden av blandebatteriet, uten å måtte ta på det. Sensoren er plassert på siden av blandebatteriet, så den er mindre synlig og mer praktisk.

ÄLMAREN Blandebatteri, rustfritt stålfarge – IKEA

ÄLMAREN Blandebatteri, rustfritt stålfarge. Dette blandebatteriet hjelper deg å bruke mindre vann, og strøm, slik at du i tillegg kan få lavere regninger. Den høye tuten er praktisk når du skal vaske store gryter, og kvaliteten er garantert å vare gjennom mange år med vasking og skylling.

Keywords: ikea blandebatteri, blandebatteri kjøkken ikea, kjøkkenkran ikea, ikea blandebatteri kjøkken, kjøkkenarmatur ikea, kokende vannkran ikea