Hjørne skrivebord ikea

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvit/svart, 160×110 cm

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvit/svart, 160×110 cm – IKEA

Dersom du vil utnytte plassen maksimalt, har vi smarte hjørneskrivebord, skrivebord med skuffer samt skatoll hvor du kan heve bordklaffen opp når du er …

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvit/svart, 160×110 cm Dette stødige skrivebordet er garantert å vare gjennom årevis av kaffe og hardt arbeid. Du får en sjenerøs arbeidsflate og en smart løsning til å holde orden på ledninger på undersiden. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

Skrivebord – IKEA

Skrivebord – IKEA

Ikea skrivebord og bord har fint design og god funksjon. Vil du ha heve senke pult, skrivebord eller kontorpult har vi det du trenger. Se utvalget her.

Skrivebord

Bord og skrivebord – IKEA

Bord og skrivebord – IKEA

Treff på 81 produkter · BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, 160×110 cm · BEKANT Arbeidsbord sitte/stå, 160×80 cm · BEKANT Arbeidsbord, 120×80 cm · BEKANT Arbeidsbord, …

Ikea skrivebord og bord har fint design og god funksjon. Vil du ha heve senke pult, skrivebord eller kontorpult har vi det du trenger. Se utvalget her.

BEKANT Hjørnearbeidsbord høyre, hvit, 160×110 cm – IKEA

Trenger du mer oppbevaring? Gå for et skrivebord med innebygde hyller. Er du klemt inne i et hjørne? Vi har skrivebord som passer der også.

BEKANT Hjørnearbeidsbord høyre, hvit, 160×110 cm Dette stødige skrivebordet er garantert å vare gjennom årevis av kaffe og hardt arbeid. Du får en sjenerøs arbeidsflate og en smart løsning til å holde orden på ledninger på undersiden. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

BEKANT skrivebord – IKEA

Skrivebord – IKEA

Skrivebord

Skrivebord for PC – IKEA

Skrivebord for PC – IKEA

Skrivebordene våre har smarte funksjoner som gjør det enkelt å arbeide på dem, som luftventilasjon rundt PC-en og smarte oppbevaringsløsninger.

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvit, 160×110 cm

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvit, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvit, 160×110 cm Dette stødige skrivebordet er garantert å vare gjennom årevis av kaffe og hardt arbeid. Du får en sjenerøs arbeidsflate og en smart løsning til å holde orden på ledninger på undersiden. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

MICKE Arbeidsstasjon, hjørne, hvit, 100×142 cm – IKEA

MICKE Arbeidsstasjon, hjørne, hvit, 100×142 cm. Du kan holde arbeidsbordet papirfritt ved å gjøre notater på den magnetiske tavla på bakplaten. Eller feste en gjøreliste til den med en magnet.

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvitbeiset eikefiner/ …

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvitbeiset eikefiner/svart, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hjørnearbeidsbord venstre, hvitbeiset eikefiner/svart, 160×110 cm Dette stødige skrivebordet er garantert å vare gjennom årevis av kaffe og hardt arbeid. Du får en sjenerøs arbeidsflate og en smart løsning til å holde orden på ledninger på undersiden.

Keywords: hjørne skrivebord ikea