Barbord ikea

Barbord – Høye spisebord – IKEA

Barbord – Høye spisebord – IKEA

Lyst på et høyt spisebord på kjøkkenet? Vi har barbord i flere stiler og størrelser. Se hele utvalget barbord på ikea.no.

Barbord og barstoler – Sitt høyt på kjøkkenet ditt – IKEA

Barbord og barstoler – Sitt høyt på kjøkkenet ditt – IKEA

Barkrakker og barstoler Barbord Barbord-sett. Vi har stoler og krakker med riktig høyde til barbord, og lavere versjoner til spisebord og kjøkkenøyer.

Vi har barstoler og barkrakker med riktig høyde for barbordene våre, samt justerbare barstoler som kan brukes ved kjøkkenøyer og -bord. Se utvalget på IKEA.no.

Barbord-sett – IKEA

Barbord-sett – IKEA

Lite bord og stort bord. På IKEA finner du bord til alle rom. Vi har bord i ulike materialer, som trebord og metallbord. Vi har også bord i mange forskjellige …

Barbord-sett

NORDVIKEN Barbord, svart, 140×80 cm – IKEA

NORDVIKEN Barbord, svart, 140×80 cm. NORDVIKEN barbord er akkurat den riktige høyden for samtale. En skuff og to kroker på siden gjør at du alltid har tingene du trenger for hånden.

RÖNNINGE Barbord, bjørk, 75×75 cm – IKEA

RÖNNINGE Barbord, bjørk, 75×75 cm En stødig konstruksjon i massivt tre og løvtrefinér gjør hvert bord unikt, med varierende åremønstre og naturlige fargevariasjoner som er noe av sjarmen ved tre. Metallet på fotstøtten beskytter mot slitasje.

NORDVIKEN Barbord, hvit, 140x80x105 cm – IKEA

NORDVIKEN Barbord, hvit, 140×80 cm – IKEA

NORDVIKEN Barbord, hvit, 140×80 cm. NORDVIKEN barbord er akkurat den riktige høyden for samtale. En skuff og to kroker på siden gjør at du alltid har tingene du trenger for hånden.

RÖNNINGE Barbord, svart, 75×75 cm – IKEA

RÖNNINGE Barbord, svart, 75×75 cm En stødig konstruksjon i massivt tre og løvtrefinér gjør hvert bord unikt, med varierende åremønstre og naturlige fargevariasjoner som er noe av sjarmen ved tre. Metallet på fotstøtten beskytter mot slitasje.

EKEDALEN Barbord, mørk brun, 120x80x105 cm – IKEA

EKEDALEN Barbord, mørk brun, 120×80 cm – IKEA

EKEDALEN Barbord, mørk brun, 120×80 cm. Hva er det med barbord som gjør at de føles litt mer uformelt og avslappet? EKEDALEN bord har akkurat riktig høyde for en liten samtale og så har du de kjempekomfortable EKEDALEN barstolene som passer til.

Bord – Stort utvalg av bord – IKEA

Bord – Stort utvalg av bord – IKEA

På utkikk etter et nytt bord? Vi har store bord, små bord, bord til stue, spisestue, nattbord og bord for nesten ethvert behov. Se hele utvalget av bord på ikea.no.

Keywords: barbord ikea, høyt bord ikea