Bambus plante ikea

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet – IKEA

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet.

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute bambus, 23 cm – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute bambus, 23 cm FEJKA kunstige planter krever ikke grønne fingre. Perfekt når du har bedre ting å gjøre enn å vanne planter og feie opp døde blader. Du kommer til å lure alle, fordi de ser så livfulle ut.

KLYNNON Blomsterpotte, håndlaget bambus, 12 cm – IKEA

KLYNNON Blomsterpotte, håndlaget bambus, 12 cm Denne håndlagde blomsterpotta er laget av rester fra produksjonen av andre bambusprodukter. En smart måte å bruke naturens ressurser på til å lage nye unike produkter til hjemmet ditt. Blomsterpotta har en innerskål for å samle opp overflødig vann.

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet – IKEA

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet.

SATSUMAS Pidestall, bambus/hvit, 78 cm – IKEA

SATSUMAS Pidestall, bambus/hvit, 78 cm Ta plantene dine til nye høyder. SATSUMAS pidestall har hyller på forskjellige nivåer, så du kan sette blomsterpottene dine på utstilling og gi dynamikk til rommet. Eller bruk den som et sidebord til kaffekoppen og boka.

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute Bambusgress – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute Bambusgress. FEJKA kunstige planter som ikke krever grønne fingre. Perfekt når du har bedre ting å gjøre enn å vanne planter og feie opp døde blader.

Planter og blomster – IKEA

Planter og blomster – IKEA

Planter og blomster

KLYNNON Blomsterpotte, håndlaget bambus, 9 cm – IKEA

KLYNNON Blomsterpotte, håndlaget bambus, 9 cm Denne håndlagde blomsterpotta er laget av rester fra produksjonen av andre bambusprodukter. En smart måte å bruke naturens ressurser på til å lage nye unike produkter til hjemmet ditt. Blomsterpotta har en innerskål for å samle opp overflødig vann.

KLYNNON Blomsterpotte, håndlaget bambus, 32 cm – IKEA

KLYNNON Blomsterpotte, håndlaget bambus, 32 cm Denne håndlagde blomsterpotta er laget av rester fra produksjonen av andre bambusprodukter. En smart måte å bruke naturens ressurser på til å lage nye unike produkter til hjemmet ditt. Blomsterpotta har en innerskål for å samle opp overflødig vann.

Keywords: bambus plante ikea